Vasile lup Prezintă seminarul:

Cum să atragi BOGĂȚIA în viața ta – Cluj

00
Zile
:
00
Ore
:
00
Minute
:
00
Secunde
Locație

Grand Hotel Italia, Cluj-Napoca

Dată

2023-08-02

Oră

17:00

Despre eveniment

Vasile Lup – “Cel Mai Bun Speaker Motivațional Al Anului 2022 Din România”, vine în orașul tău pentru a susține un seminar care te va transforma în cea mai de succes versiune a ta.

Tema zilei: “Cum să atragi BOGĂȚIA în viața ta”

De ce să nu fii tu primul milionar din familia ta? De ce să nu îți îndeplinești visul de-o viață? De ce să nu fii liber să mergi în toate locurile pe care vrei să le vizitezi sau să ai toate lucrurile pe care ți le dorești?

Acest eveniment este pentru tine dacă vrei să renunți o dată pentru totdeauna la “Nu se poate” și să înțelegi că TU poți să îți îndeplinești orice vis, oricât de imposibil ar părea și să trăiești viața la care visezi și pe care o meriti.

Vrei să scapi de toate barierele care ți s-au impus încă din copilărie și să ajungi acolo unde alții nici nu îndrăznesc să viseze? Seminarul te va inspira și îți va da claritatea de care ai nevoie pentru a reuși!

Care sunt barierele tale?

Hai să-ți spun ceva. Toți ne naștem egali și cu un potențial enorm. De-a lungul vieții însă, datorită mediului sau convingerilor limitative, ai ajuns să crezi că este imposibil să trăiești viața la care ai visat cu adevărat sau să-ți depășești condiția.

 • Lucrezi aproape non-stop și cu toate acestea, nu ai suficienți bani?
 • Îți este frică de eșec și asta te ține pe loc, nu ai curaj să încerci lucruri noi?
 • Te simți din ce în ce mai nemotivat și fiecare zi este o provocare din care pare că nu poți ieși învingător?

Ai impresia că sunt puțini oameni care pot realiza lucruri mărețe și că tu, nu faci parte din categoria asta?

Dacă ți-aș spune că se poate și altfel?

Astăzi, OMUL Vasile Lup este un antreprenor, investitor, deține afaceri prospere, iar de curând a fost intitulat drept “Cel Mai Bun Speaker Motivațional Al Anului 2022 Din România”.

Însă, până să ajungă aici, acesta a pornit, nu de jos, ci foarte de jos. S-a născut într-o familie foarte săracă, de părinți surdo-muți, cu un tată alcoolic și violent, pentru care abuzul în familie era aproape o “rutină zilnică”. De la un copil care adeseori a dormit pe străzi, a reușit să își depășească condiția și, prin felul său unic, prin gândirea lui diferită, curajul și determinarea sa, a reușit să ajungă un om de succes.

Dacă el a putut, oricine poate! Chiar și tu! Totul începe de la mindset, de la modul în care alegi să îți înfrunți realitatea și să reacționezi în avantajul tău. Continuă să nu faci nimic și nu se va schimba nimic. Lucrează la mindsetul și atitudinea ta, investește în dezvoltarea ta și viața ta se va schimba la 180 de grade, în bine.

În acest turneu, Vasile te va inspira prin povestea lui de viață și îți va demonstra că ORICE este posibil!

Cui se adresează acest eveniment?

 • Tuturor celor care sunt deciși să facă primul pas către o viață împlinită;
 • Celor care vor să fie independenți financiar și să nu mai trăiască de pe o lună pe alta;
 • Celor care au o pasiune sau o afacere și vor să învețe cum să facă bani și să aibă succes;
 • Celor care vor să evolueze pe plan personal și profesional;
 • Celor care simt că și-au pierdut motivația și au nevoie să li se arate că SE POATE.

Care este contextul organizării evenimentului “Cum să atragi BOGĂȚIA în viața ta”

De-a lungul vieții, la majoritatea ni s-a tot spus: “Cine te crezi!”, “Vezi-ți de jobul tău!”, “Banii nu sunt pentru oricine!”, “Nu te întinde mai mult decât te ține plapuma!”, “Nu ai să reușești!”

… și lista poate continua.

Ți s-a repetat de atât de multe ori, încât ai ajuns să și crezi asta, să nu îți dai voie să te manifești la adevăratul tău potențial și să ceri de la viață fix ceea ce meriți. Ai ajuns să te limitezi, să crezi că scopul tău în viață este să muncești non-stop, la un job care de cele mai multe ori nici măcar nu te împlinește și să accepți că, după toate astea, oricum nu ai suficient.

Fie că ai un job, o pasiune sau o afacere, este frustrant să vezi cum alții reușesc și la tine pare totul atât de greu… Ce au alții și tu nu ai? Este vorba despre mediul în care au trăit? S-au născut cu stea în frunte?

Știi care este realitatea? Norocul ți-l faci SINGUR pentru că totul stă în mâinile tale. Dovada? Toți cei care au reușit să facă lucruri mărețe din nimic, inclusiv Vasile Lup care a ajuns un om de succes, deși la început soarta nu a fost tocmai blândă cu el.

Dacă un om care a dormit pe străzi a ajuns astăzi atât de departe, de ce ai crede că tu nu poți?

La seminar vei afla toate secretele prin care el și-a construit o viață împlinită, fără griji financiare și îți vei lua o doză sănătoasă de motivație și inspirație care să te determine să ACȚIONEZI.

Nu trebuie să ratezi acest eveniment dacă vrei să înveți cum să pui banii să muncească pentru tine și să accepți că poți să realizezi și IMPOSIBILUL!

Cum te va ajuta concret participarea la seminar?

 • Vei învăța cum poți atinge independența financiară de la o persoană care a dormit pe străzi, dar care a reușit să se îmbogățească;
 • Vei primi soluții la problemele cu care te confrunți;
 • Vei avea șansa să ieși din zona ta de confort și să evoluezi;
 • Vei investi în tine și în dezvoltarea ta personală;
 • Vei pleca cu informații valoroase pe care să le aplici în viața, afacerea sau relațiile tale;
 • Vei afla cum să nu mai lucrezi pentru bani, în schimb să faci banii să lucreze pentru tine;
 • Vei afla cum să gestionezi eșecurile, să-ți iei lecțiile și să mergi mai departe;
 • Vei primi doza de motivație de care nu știai că ai nevoie.

Acesta este UN CURS PRACTIC!

Acest seminar nu va fi unul teoretic în care ți se va vorbi din cărți…

Dacă ai mai participat la alte evenimente și ai plecat dezamăgit că nu ai primit nicio informație concretă, ei bine, pregătește-te să pleci de la acest seminar cu informații practice pe care o să le poți aplica atât în viața personală cât și profesională.

Și asta nu e tot!

Vasile Lup a ajuns să fie iubit de atât de mulți oameni, pentru că vine în fața ta și îți vorbește din experiența lui, nu din auzite. Autenticitatea este cea care atrage oamenii, iar pasiunea cu care face lucrurile este cea care îi motivează să acționeze și să reușească.

Avem nevoie de cât mai mulți oameni care au fost acolo unde suntem noi acum, care înțeleg provocările prin care trecem, întrebările fără răspuns și care ne pot da o soluție viabilă, chiar acum!

De aceea suntem atât de entuziasmați că îl vom avea pe acest om printre noi și că ne va transmite din energia lui pozitivă! Trebuie să fii și tu acolo! Vei savura fiecare minut!

Care sunt avantajele participării la eveniment?

 • Vei avea parte atât de educație, cât și de entertainment;
 • Îl vei cunoaște mai bine pe cel mai bun speaker motivațional din România;
 • Vei trece printr-un “carusel” al emoțiilor;
 • Vei avea o șansă la networking și să cunoști oameni noi, cu aceleași arii de interese;
 • Îți va fi foarte convenabil pentru că va fi chiar în orașul tău sau în apropiere, iar dacă nu, vei avea o ocazie să călătorești și să te bucuri de locuri noi și frumoase.

Cine este Vasile Lup?

Vasile Lup este omul care te ajută să ajungi de unde ești acum, acolo unde vrei și meriți să fii!

Este antreprenor, investitor, deține afaceri prospere, de curând a fost intitulat drept “Cel Mai Bun Speaker Motivațional Al Anului 2022 Din România”, soț fericit și tată a trei copii! Un OM în adevăratul sens al cuvântului, cu o poveste impresionantă de viață care a reușit să-și schimbe realitatea printr-o voință nelimitată.

Deși s-a născut într-o familie foarte săracă, de părinți surdo-muți, cu un tată alcoolic și violent, a dormit adeseori pe străzi, a lucrat într-o fermă de porci, apoi într-o pizzerie, a reușit să atingă succesul.

Misiunea lui este să dea aripi celor care vor să depășească și cele mai de neatins orizonturi și să-i ajute să-și găsească motivația pentru a ajunge acolo unde își doresc, chiar dacă pare imposibil.

 

Dacă doriți să participați, înscrierea se face aici:
Distribuie prietenilor
Dacă doriți să participați

înscrierea se face aici

E total GRATUIT

Testimoniale

Cuvinte frumoase de la oameni la fel de frumoși

Nu le pun aici pentru a te convinge sa vii la seminarele mele! Am cunoscut oameni frumoși la toate evenimentele pe care le-am organizat sau la care am participat și pot spune că sunt extrem de mândru că am reușit să inspir și să motivez, se fiu parte, în mod indirect, la dezvoltarea unor persoane pe care nici nu le cunosc bine.

De ce eu?

De ce ai alege să-ți fiu mentor?

Simplu, pentru că eu nu-ți vând ponturi, ci experiențe. Nu fac altceva decât să-ți prezint perspectiva unui om care nu a avut un parcurs rapid și susținut, ci din contră, s-a confruntat cu greutăți suficient de mult cât să-ți vorbească aplicat. Eu nu te învăț modalități rapide de îmbogățire sau de a dobândi bună starea peste noaptea, dar te pot ajuta să ai mentalitatea potrivită, mai exact, cea de învingător.

Hai să ne conectăm!

Facebook

Vasile Lup

Instagram

Vasile Lup

TikTok

Vasile Lup

Youtube

Vasile Lup

Rămâi motivat!