Povestea mea

Iată povestea mea!

Vasile Lup - Visele mari se realizează cu pași mici, dar cu voință nelimitată!

Povestea mea începe la Satu Mare, într-o familie săracă și instabilă din multe puncte de vedere. Ambii mei părinți aveau deficiențe de auz, doar că nu asta ne destabiliza, ci viciile. Tatăl meu consuma mult alcool și era violent cu mama, pe care, cât puteam eu atunci, încercam să o apăr. Când situația scăpa de sub control, ceream de la vecini mâncare sau adormeam în gară, pe o băncuță. Îți dai seama cât de greu poate fi traiul de acasă, când banca de lângă peron ți se pare un mediu rezonabil și călduros.

Când am crescut, mi-am cunoscut actuala soție, care atunci câștiga titlul de Miss Satu Mare. Sincer, am avut un noroc extraordinar cu ea, pentru că m-a însoțit pe acest drum negreșit, deși perspectivele ei puteau fi altele fără discuție. Din acest punct, am început să lucrez.

A fost greu, dar mi-am descoperit drumul!

Am lucrat mult și greu, de la o fermă de porci, am ajuns să lucrez într-o pizzerie și să îmi strâng bani. Visul meu nu era tocmai definit, dar știam că vreau să ajut, să-i pot face pe cei care nu se simt bine sau confortabil cu cine și ce sunt, să-și facă viața mai bună, mai fericită și cu multe realizări. Așa s-a născut Vasile Lup Speaker motivațional, iar acum sunt un om între oameni, care nu face altceva decât să le șlefuiască aripile pe care doar ei le vor face să bată.
Sunt Vasile Lup, speaker motivațional, tată și soț dedicat, antreprenor și, cel mai important, un om motivat să-i ajute pe ceilalți să-și găsească motivația, scopul și să ajungă acolo unde ei știu că vor fi fericiți

Mentorii mei

Am învățat de la cei mai buni

Anthony Robbins
Robert Kiyosaki
Sir Richard Branson
Sylvester Stallone
Grant Cardone
Brian Tracy
Robert Cialdini
J.T. Foxx
John Maxwell
Allan Pease
Tai Lopez
Russel Branson
Les Brown
Peng Joon
Guy Kawasaki
Robin Sharma
Jack Canfield
Elena Cardone
Hitendra Wadhwa
Jose Mourinho
Bob Proctor
Trent Shelton
Michael Tan
Szabo Peter
Steve Harvey
Gary Vee
Dana White
Tom Wheelwright
Jesse Itzler
Kevin Levrone
De ce eu?

De ce ai alege să-ți fiu mentor?

Simplu, pentru că eu nu-ți vând ponturi, ci experiențe. Nu fac altceva decât să-ți prezint perspectiva unui om care nu a avut un parcurs rapid și susținut, ci din contră, s-a confruntat cu greutăți suficient de mult cât să-ți vorbească aplicat. Eu nu te învăț modalități rapide de îmbogățire sau de a dobândi bună starea peste noaptea, dar te pot ajuta să ai mentalitatea potrivită, mai exact, cea de învingător.

Hai să ne conectăm!

Facebook

Vasile Lup

Instagram

Vasile Lup

TikTok

Vasile Lup

Youtube

Vasile Lup

Rămâi motivat!